Grafische en 3d vormgeving, illustraties, videobewerking, fotobewerking VFX(visual effects) en veel meer mogelijkheden

De mogelijkheden bij Senk Vormgeving zijn erg breed. 3d vormgeving, artist impression, grafische vormgeving, fotobewerking/fotografie, video bewerking, VFX(visual effects), motion graphics, illustraties etc, of beter gezegd multimedia diensten.

In deze branche is verschillende benamingen voor diensten die ik op mijn website aanbied. Daarom ga ik een aantal diensten die ik op mijn website aanbied aan u uitleggen in een minder ingewikkelder taal.

Multimedia is wanneer verschillende media zoals, text, geluid(aac/mp3), grafische vormgeving, 3d vormgeving, animaties, illustraties en foto’s samen worden gevoegd tot video’s zoals motion graphics/info graphics video’s, VFX voor reclame spotjes en blockbuster films. Voorbeelden kunt op deze pagina bekijken.

VFX(visual effects) ofwel visuele effecten die vaak alleen in het engels benoemd wordt. Een aantal voorbeelden zijn, kogelgaten met rook in een voertuig of muur. Of als een filmmaker of u zelf, een opname maakt van de lucht met alleen wolken erin en u wil graag een ruimteschip, vogels, gebouwen, een berg of ze allemaal tegelijkertijd erin, dan wordt CGI(computer generated images) toegepast in plaats van een echt object, personen, bomen etc, met het doel het zo realistisch mogelijk maken dat het bijna niet te onderscheiden is van echt, maar het kan ook met gebruik van echte mensen, bomen of een miniatuur ruimteschip met een groen of blauwe achtergrond(green screen) hetzelfde resultaat bereikt wordt, deze processen wordt vaak in blockbuster films en reclames gebruik en vaak gecombineerd. Vroeger werd het meestal met motion graphics gedaan. Een ander voorbeeld is een video opname die gemaakt is met green screen of bleu screen als achtergrond om daarna een achtergrond naar keuze toe te voegen zoals een live weerbericht, bewegende afbeeldingen of een (niet bestaande)stad etc.

Motion graphics(bewegende beelden) kun je vergelijken met grafische vormgeving alleen met bewegende beelden.

Artist impression is 3d vormgeving(CGI) illustratie van bijv een interieur of exterieur van woningen, gebouwen, een stad, stadiums of tv studios die gemaakt worden om aan potentiele klanten te laten zien hoe het project uiteindelijk eruit komt te zien.

Maar u kan bij Senk Vormgeving ook voor seamless patterns terecht, ofwel naadloze patronen, voor kleding en stoffen designers, natuur of baksteen gevels, interieur designers etc , vaak te zien bij behang, stoffen, kleding, gevels, gordijnen etc, in feite is dat een patroon die oneindig en naadloos aan mekaar verbonden zijn of kan worden toegepast, een goed voorbeeld is het bankstel, laminaatvloer, buiten natuursteen vloer, muurtextuur en gordijnen die te zien zijn in deze artist impression video op deze pagina.

Grafische vormgeving

3D Vormgeving

Illustraties

Fotobewerking